Meyer-ciasto cytrynowe

Meyer-ciasto cytrynowe
Meyer-ciasto cytrynowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jaj, migdały, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Posiekana Sałatka z jarmużu z winegretem Meyer Lemon (z łatwym substytutem Meyer lemon), Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting #SundaySupper, oraz Meyer ciasto z cytryną i oliwą z oliwek z twarogiem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Całe cytryny umieścić w dużym garnku na dużym ogniu, przykryć zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło do średniego i dusić do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić; przelać do miski z lodowatą wodą. Gdy cytryny są chłodne, pokroić na ćwiartki i delikatnie usunąć nasiona, zachowując jak najwięcej soku. Wir cytryny w robocie kuchennym, aż staną się gładkie, gęste czyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Masło i mąka 9-in. patelnia ze zdejmowaną obręczą. W robocie kuchennym migdały pulsują, aż orzechy przypominają grubą mączkę kukurydzianą. Włóż do dużej miski i dodaj 1/2 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W innej dużej misce, ubij razem żółtka i cukier, aż będą gęste i bladożółte. Wymieszaj z cytryną i ekstraktem z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj mieszankę migdałów i wymieszaj, aby połączyć. Wymieszaj kandyzowany imbir. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
7
W innej dużej misce ubijamy białka, tworząc jędrne szczyty. Delikatnie złóż białka na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec, aż krawędzie ciasta zaczną odrywać się od boków patelni, około 1 godziny. Ostudzić na stelażu przez 15 minut, następnie wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
W małej misce, połączyć cukier puder i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Rozłóż glazurę na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
12
Udekorować plasterkami cytryny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn