Meyer-ciasto cytrynowe

Meyer-ciasto cytrynowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jaj, migdały, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Posiekana Sałatka z jarmużu z winegretem Meyer Lemon (z łatwym substytutem Meyer lemon), Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting #SundaySupper, oraz Meyer ciasto z cytryną i oliwą z oliwek z twarogiem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Całe cytryny umieścić w dużym garnku na dużym ogniu, przykryć zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło do średniego i dusić do miękkości, o 30 protokół.
Odcedzić; przelać do miski z lodowatą wodą. Gdy cytryny są chłodne, pokroić na ćwiartki i delikatnie usunąć nasiona, zachowując jak najwięcej soku. Wir cytryny w robocie kuchennym, aż staną się gładkie, gęste czyste.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Masło i mąka 9-in. patelnia ze zdejmowaną obręczą. W robocie kuchennym migdały pulsują, aż orzechy przypominają grubą mączkę kukurydzianą. Włóż do dużej miski i dodaj 1/2 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli. Wymieszać, aby połączyć.
W innej dużej misce, ubij razem żółtka i cukier, aż będą gęste i bladożółte. Wymieszaj z cytryną i ekstraktem z migdałów.
Dodaj mieszankę migdałów i wymieszaj, aby połączyć. Wymieszaj kandyzowany imbir. Odstawić.
W innej dużej misce ubijamy białka, tworząc jędrne szczyty. Delikatnie złóż białka na ciasto.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Piec, aż krawędzie ciasta zaczną odrywać się od boków patelni, około 1 godziny. Ostudzić na stelażu przez 15 minut, następnie wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.
W małej misce, połączyć cukier puder i sok z cytryny.
Rozłóż glazurę na cieście.
Udekorować plasterkami cytryny i podawać.