Mexina Salsa Verde

Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc daj Mexina Salsa Verde spróbować. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, sok z limonki, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pomidory i jalapenos w garnku i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż pomidory i jalapenos włączyć jasnozielone, o 15 protokół.
Dobrze odcedzić i wstawić do blendera z cebulą, sokiem z limonki, solą, pieprzem i kolendrą. Puree do pożądanej konsystencji i schłodzić.