Mexicocoa
Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 190 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kij cynamonowy, cynamon, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W rondlu na małym ogniu dodać kakao w proszku, cynamon, chili w proszku i pieprz cayenne. Tosty, aż przyprawy zaczną uwalniać swoje aromaty, około kilku minut. Używając małej trzepaczki lub drewnianej łyżki, powoli włączaj mleko migdałowe. Podnieść temperaturę do średnio-wysokiej i doprowadzić do powolnego gotowania na wolnym ogniu. Wmieszaj nektar z agawy i usuń z ognia. Obręb kubek, zanurzając w spodku z wodą, blotting i zanurzając w spodku z papryką.
Dodać gorącą mieszankę kakaową. Wymieszać z laską cynamonu i podawać.