Mexican Hot Fudge Sundae
Mexican Hot Fudge Sundae to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, odparowane mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mexican Hot Fudge Sundae Bowls, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku umieścić skrobię kukurydzianą. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z kawą. Gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż mieszanina po prostu zaczyna się gotować.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kawałkami czekolady. Gotować, stale mieszając, na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia; gotować 1 minutę, aż mieszanina będzie gładka i lekko zagęszczona.
Zdjąć z ognia; wymieszać z cukrem pudrem, cynamonem i ekstraktem z wanilii.
Łyżka 1/2 szklanki lodów do każdej z 8 misek deserowych. Top każdej porcji z 2 1/2 łyżki sosu i 1/2 łyżki orzechów pinii.