Mexican Hot Fudge Sundae

Mexican Hot Fudge Sundae
Mexican Hot Fudge Sundae to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, odparowane mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mexican Hot Fudge Sundae Bowls, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondelku umieścić skrobię kukurydzianą. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z kawą. Gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż mieszanina po prostu zaczyna się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
KawaKawa
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z kawałkami czekolady. Gotować, stale mieszając, na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia; gotować 1 minutę, aż mieszanina będzie gładka i lekko zagęszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z cukrem pudrem, cynamonem i ekstraktem z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Cukier PuderCukier Puder
CynamonCynamon
4
Łyżka 1/2 szklanki lodów do każdej z 8 misek deserowych. Top każdej porcji z 2 1/2 łyżki sosu i 1/2 łyżki orzechów pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn