MeV Meksykańskie z fasolą, papryką i Jicamą

MeV Meksykańskie z fasolą, papryką i Jicamą
Meksykańska MEV z fasolą, papryką i Jicamą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 332 kalorie, 17g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, olej roślinny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z czerwonej kapusty z Jicamanem i papryką, Smażony kurczak z Jicamą, pomidorami i czerwoną papryką, oraz Jicama & Mango Slaw z papryką Pequin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Fasolę osuszyć w durszlaku nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu fasolowego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę i smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodaj fasolę, SOS chipotle, pikantny, i czosnek; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
SOSSOS
6
Zdjąć z ognia.
7
Miejsce 2 szklanki mieszanki fasoli w dużej misce; zacieru z masher ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodaj pozostałą mieszaninę fasoli, 1/4 Puchar reserved Bean liquid, jicama, i mielona kolendra; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
JicamaJicama
9
Ułóż paprykę w dolnej i górnej części 4 (10-uncji) ramekinów pokrytych sprayem do gotowania. Podzielić mieszaninę fasoli równomiernie między ramekiny; umieścić ramekiny na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut. Odwróć ramekiny na każdą z 4 płyt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Dekoruj mieloną kolendrą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn