MeV Meksykańskie z fasolą, papryką i Jicamą
Meksykańska MEV z fasolą, papryką i Jicamą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 332 kalorie, 17g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, olej roślinny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z czerwonej kapusty z Jicamanem i papryką, Smażony kurczak z Jicamą, pomidorami i czerwoną papryką, oraz Jicama & Mango Slaw z papryką Pequin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę osuszyć w durszlaku nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu fasolowego. Odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć 5 protokół.
Dodaj fasolę, SOS chipotle, pikantny, i czosnek; smażyć 5 protokół.
Miejsce 2 szklanki mieszanki fasoli w dużej misce; zacieru z masher ziemniaków.
Dodaj pozostałą mieszaninę fasoli, 1/4 Puchar reserved Bean liquid, jicama, i mielona kolendra; dobrze wymieszać.
Ułóż paprykę w dolnej i górnej części 4 (10-uncji) ramekinów pokrytych sprayem do gotowania. Podzielić mieszaninę fasoli równomiernie między ramekiny; umieścić ramekiny na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut. Odwróć ramekiny na każdą z 4 płyt.
Dekoruj mieloną kolendrą, w razie potrzeby.