Methodist or Wesleyan Bread

Methodist or Wesleyan Bread
Methodist lub Wesleyan chleb może być tylko chleb szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz aktywne drożdże, kminek, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka owocowa Mama ' s Methodist, Chleb Owsiany (Maszyna Do Chleba/Wypiekacz Do Chleba), oraz Mały Ultra-Lekki Zdrowy Francuski Chleb Bochenek (Abm) Chleb Maszyna.

Instrukcje

1
Rozpuścić 2 łyżeczki cukru w 1 szklance wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
2
Posypać drożdże wodą i pozostawić do zmiękczenia na 5 do 10 minut. W międzyczasie wymieszać melasę, sól, 6 łyżek cukru i skrócić do pozostałych 3 szklanek wody w dużej misce, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MelasaMelasa
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać rodzynki, mąkę i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
RodzynkiRodzynki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Wymieszać, aż ciasto uformuje się, następnie wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Umieść w dobrze naoliwionej misce i umyj wierzch lekko roztopionym skracaniem. Przykryć szmatką i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi się luzem, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Punch w dół i pozostawić do wzrostu ponownie, aż podwoi się luzem, kolejną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
7
Lekko posmaruj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
8
Ciasto układamy na lekko posmarowanej mąką powierzchni roboczej, dziurkujemy, formujemy na dwa bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
9
Umieść bochenki w patelniach, przykryj szmatką i pozostaw do ponownego wyrośnięcia, aż podwoi się ich rozmiar.
10
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Pieczemy bochenki w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę, aż będą ładnie zarumienione i wydrążone po naciśnięciu na dno.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn