Mesquite - Wędzona Pierś Z Indyka
Mesquite - wędzona pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 387 kalorii, 51g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chipsów mesquite, meksykańska mieszanka przypraw, pierś z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Brined Mesquite Grillowana Pierś Z Indyka, Wędzona Pierś Z Indyka, oraz Wędzona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wióry mesquite moczyć w wodzie co najmniej 30 minut; odcedzić.
Pierś indyka dokładnie opłukać pod zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi. Rub meksykańską mieszankę przypraw wewnątrz i na zewnątrz piersi indyka.
Rozgrzej grill gazowy do średnio gorącego (350 do 40
używając obu palników. Po podgrzaniu należy wyłączyć lewy palnik.
Umieść żetony mesquite w jednorazowej patelni z folii aluminiowej lub opakowaniu z folii aluminiowej z otworami na grillu nad prawym palnikiem. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach.
Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część indyka, upewniając się, że nie dotyka kości.
Połóż indyka na stojaku nad lewym palnikiem. Gotować, pod przykryciem, 3 godziny lub do czasu, aż termometr do mięsa zarejestruje 17
Odstawić na 20 minut przed wyrzeźbieniem.