Mesquite - Wędzona Pierś Z Indyka

Mesquite - Wędzona Pierś Z Indyka
Mesquite - wędzona pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 387 kalorii, 51g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chipsów mesquite, meksykańska mieszanka przypraw, pierś z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Brined Mesquite Grillowana Pierś Z Indyka, Wędzona Pierś Z Indyka, oraz Wędzona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wióry mesquite moczyć w wodzie co najmniej 30 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Pierś indyka dokładnie opłukać pod zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi. Rub meksykańską mieszankę przypraw wewnątrz i na zewnątrz piersi indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Rozgrzej grill gazowy do średnio gorącego (350 do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
używając obu palników. Po podgrzaniu należy wyłączyć lewy palnik.
5
Umieść żetony mesquite w jednorazowej patelni z folii aluminiowej lub opakowaniu z folii aluminiowej z otworami na grillu nad prawym palnikiem. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część indyka, upewniając się, że nie dotyka kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Połóż indyka na stojaku nad lewym palnikiem. Gotować, pod przykryciem, 3 godziny lub do czasu, aż termometr do mięsa zarejestruje 17
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Odstawić na 20 minut przed wyrzeźbieniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia34
Magazyn