Mesclun z grillowaną cebulą, jabłkiem i serem Gruyère

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mesclun z grillowaną cebulą, jabłkiem i serem Gruyère. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 69 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jabłko galanterii, sałatkę dla smakoszy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Gruyere, szynka i karmelizowana cebula Grillowany ser z jabłkową glazurą balsamiczną, Grillowane Gruyere z czerwoną cebulą Confit ... plus Q & A Z "Cheese Wiz" Gina Freize!, oraz Gruyere, wolno pieczony pomidor i karmelizowana cebula Grillowany ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu. Ostrożnie ułożyć 4 plasterki cebuli na patelni i posypać 1/2 łyżeczka cukru; smażyć 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru. Wytrzyj patelnię; powtórz procedurę z pozostałymi plastrami cebuli i 1/2 łyżeczki cukru.
Połącz warzywa sałatkowe, jabłko i ser.
Połączyć wodę, ocet, olej, sól, i pieprz; wlać mieszaninę octu na sałatka zielonej mieszaniny, podrzucając do herbu. Sałatkę podzielić równomiernie na 4 talerze; każdą porcję ułożyć plasterkami cebuli.