Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Merry Berry Frozen Soufflé. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 281 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Mieszanka żurawiny, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Merry Berry Cobbler, Wesołe Nadzienie Jagodowe, oraz Berry Merry Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, ubić białka i sól z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą; odstawić. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1/3 szklanki wody i 3/4 szklanki cukru do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować na średnim ogniu do 118° na termometrze cukierków lub aż mała ilość mieszaniny spadła do kubka bardzo zimnej wody tworzy twardą piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Cukierki Sour Brite Octopus
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Mikser Ręczny
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Powoli ubij mieszaninę cukru na białka jaj na małej prędkości. Beat na średniej prędkości około 8 minut lub aż mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Cukier
3
Złożyć sos żurawinowy i ubić polewę do mieszanki białka jaja. Łyżka do 6 pojedynczych soufflé potraw, o 1 1/4 szklanki każda; gładkie szczyty. Przykryć folią; zamrozić co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy
Bitą Polewą
Białka Jaj
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
4
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1/2 szklanki wody i 1/2 szklanki cukru do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować na średnim ogniu do 112° na termometrze cukierków lub do małej ilości mieszaniny upuszczonej do filiżanki bardzo zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po usunięciu z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Cukierki Sour Brite Octopus
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Blacha Do Pieczenia
Patelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
6
Odstawić około 2 minut lub aż żurawina zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
7
Żurawinę wyjąć łyżką szczelinową na blachę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Blacha Do Pieczenia
8
Pozostałe 1/4 szklanki cukru ułożyć na talerzu; żurawinę obtoczyć w cukrze do okrycia. (Żurawinę można przygotować do 6 godzin przed użyciem; przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Cukier
Rolka
9
Suflet pozostawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.