Menudo Rojo (Czerwone Menudo)
Menudo Rojo (czerwone Menudo) może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, kolendra, papryka chile Japones, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Menudo Rojo (Czerwone Menudo), Menudo Rojo (Czerwone Menudo), oraz Pork Menudo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku zagotuj 1 galon wody.
Umieść flaki w garnku, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu 2 godziny. Okresowo odtłuścić tłuszcz łyżką.
Spuścić wodę, zmniejszyć ciepło i wlać świeży galon wody. Kontynuuj dusić flaki przez 2 godziny; odcedzić.
Pozostałe 1 galon wody wlać do garnka z flakami i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać czosnek i 1 białą cebulę. Doprawić solą, pieprzem, oregano i czerwoną papryką. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Ułóż papryki de arbol chile na blasze do pieczenia, i smażyć około 2 protokół, tylko do momentu, gdy zaczną się przypalić.
Zdjąć z ognia, rozciąć wzdłuż i usunąć nasiona. W blenderze lub robocie kuchennym, wymieszać papryki de arbol chile i papryki Japones chile, aż bardzo drobno posiekane.
Wymieszać do garnka i kontynuować gotowanie 2 godziny na małym ogniu.
Wymieszać hominy do garnka. Kontynuuj gotowanie 1 godzinę.
Podawać z pozostałą cebulą, kolendrą i sokiem z limonki.