Memphis Cornmeal Bittered Cod może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $3.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 888 kalorii, 36g białka, oraz 59G tłuszczu. 154 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sól i pieprz, cukier, pieprz cayenne i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Memphis Cornmeal Battered Cod, Rosemary cornmeal piwo poobijana ryba z pikantnym jogurtem remoulade, oraz Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce dodać mąkę, mąkę kukurydzianą, cayenne i cukier i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Ubij zimne piwo i miód, aż dobrze się wchłonie i nie będzie grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
3
Rozgrzej frytkownicę do 375 stopni F. z olejem arachidowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
4
Dorsza przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie dusimy w cieście. Pozostawić nadmiar ciasta do kapania i umieścić delikatnie do frytkownicy. Smażyć przez 6 do 8 minut, aż złoty, chrupiące i pyszne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karmelki I Tootsie Roll Midgees
6
Dorsza umieścić na dużym półmisku lub pojedynczych miejscach i podawać z sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
7
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki razem.
Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.