Meltable Mozzarella Vegan Cheese Alternative

Meltable Mozzarella Vegan Cheese Alternative
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać topliwy ser Mozzarella wegańskiej alternatywy spróbować. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten przepis służy 3. Ten przepis jest lubiany przez 439 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej canolan, mąka/skrobia z tapioki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sharp Cheddar Vegan Cheese Alternative, Meltable Vegan Muenster, oraz Vegan Gourmet Cream Cheese dairy alternatywa przez Follow Your Heart dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze umieść jogurt, wodę, olej i 1 łyżeczkę soli.Proces aż do gładkiej i kremowej, od czasu do czasu zatrzymując się, aby zeskrobać słoik blendera i przesunąć mieszaninę w kierunku ostrzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieś do czystej szklanej miski lub pojemnika, przykryj i pozostaw w temperaturze pokojowej przez 8 do 24 godzin, aż lekko ostry w smaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przełożyć do ciężkiego rondla i ubić mąkę z tapioki oraz karagen. Aby uzyskać bardziej rozciągliwą konsystencję, ubij opcjonalną gumę ksantanową.Gotować na średnim ogniu, mieszając prawie stale trzepaczką, aż będzie bardzo gładka, gęsta, lepka i błyszcząca, od 3 do 5 minutes.To zrób solankę, włóż do dużej miski lodowatą wodę i pozostałą łyżeczkę soli i mieszaj, aż sól się rozpuści.Uformuj ser w kulki za pomocą małej miarki do lodów, wrzucając je do solanki. Twardnieją niemal natychmiast.Przykryć i schłodzić, utrzymując ser przechowywany w solance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Magazyn