Melon i jicama " sushi
Melon i jicama " sushi to japoński przepis, który służy 1. Na $8.7 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1051 kalorii, 17g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kantalupy, nasiona sezamu, sproszkowany imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć melona miodowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Granita Miodowo-Winogronowa Solona jako deser. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Jícama-Sałatka Melonowa, Chirashi Sushi Cake I Temari Sushi, oraz Deconstructed Sushi (Chirashi Sushi).
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino można spróbować jest Birichino Jurassic Park Winnica stare winorośle Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.