Melasa-Pieczona Wieprzowina

Melasa-pieczona wieprzowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 70g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka polędwicy wieprzowej, melasa, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną, Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną, oraz Melasa jabłkowa pieczona polędwiczka wieprzowa z batatami, jabłkami i orzechami włoskimi.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. w małej misce, połączyć melasę, brązowy cukier, sok z cytryny, sól i pieprz i dobrze wymieszać.
Na patelni ułożyć wieprzowinę i polędwicę polędwicą zalać melasą, obracając równomiernie.
Umieścić wieprzowinę w piekarniku i upiec, obracając po 10 minutach. Piecz kolejne 10 minut lub aż mięso zarejestruje 71° na termometrze natychmiastowego odczytu.
Wyjmij z piekarnika, przykryj folią i pozostaw 10 minut.
Do małego rondla wlać kapiele z patelni.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 3 do 5 minut.2 polędwiczki pokroić w plasterki i podawać z sosem. Przechowywać w lodówce Pozostałe polędwiczki do innego użytku.