Melasa Grillowana Polędwica Z Indyka
Melasa Grillowana polędwica z indyka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. To danie główne ma 353 kalorie, 33g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Jeśli masz sos worcestershire, ząbki czosnku, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z grilla z melasą z granatu, Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym, oraz Grillowana Polędwica Z Indyka.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj indyka. Uszczelnić i schłodzić 4 godziny, obracając od czasu do czasu.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Posmarować ruszt w sprayu do gotowania i umieścić na grillu.
Wyjąć indyka z marynaty, odrzucając marynatę.
Grilluj indyka, przykryty pokrywą grilla, 20-25 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 170, obracając się od czasu do czasu.
Indyka pokroić po przekątnej na cienkie plasterki i ułożyć na półmisku. Doprawić solą do smaku.