Meksykańskie manicotti z mikrofali
Przepis na Meksykańskie Manicotti w kuchence mikrofalowej zaspokoi Twoje meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka, 17 g tłuszczu i łącznie 248 kalorii. Za 1,26 dolara za porcję otrzymasz przystawkę dla 4 osób. Ten przepis był pod wrażeniem 21 osób. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu picante, mielonego kminku, śmietanki i wody. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 42%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Mexican Manicotti, Mexican Manicotti i Mexican Manicotti.
Instrukcje
W dużej misce połącz wołowinę, fasolę, oregano i kminek. Napełnij muszelki manicotti; umieścić w nienasmarowanym 11-calowym. x 7 cali naczynie nadające się do kuchenki mikrofalowej.
W małej misce połącz wodę i sos taco; polać muszelki. Luźno przykryć naczynie; w kuchence mikrofalowej na maksymalnej mocy przez 3-4 minuty. Obróć muszelki szczypcami. Kuchenka mikrofalowa 3-4 minuty dłużej; ponownie obróć skorupy.
Przykryj i gotuj na 50% mocy przez 12-15 minut lub do momentu, aż makaron będzie miękki, a mięso nie będzie już różowe, obracając naczynie raz o pół obrotu.
Nałóż łyżką kwaśną śmietanę wzdłuż na środek; posypać cebulą, oliwkami i serem. Wstawić do kuchenki mikrofalowej, bez przykrycia, na maksymalnej mocy przez 1-2 minuty lub do momentu, aż ser się roztopi.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva. Oceniającym podoba się, z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
![Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva]()
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Bardzo złożony i pikantny bukiet przypominający czerwone owoce, konfiturę wiśniową, biały pieprz; obfita ziemistość potwierdzona na pełnym, bogatym, jedwabistym i trwałym podniebieniu.