Meksykańskie jajka z fasolą

Meksykańskie jajka z fasolą mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 676 kalorii, 33g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz salsę, pieprz, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola i jajka po meksykańsku, Torta śniadaniowa (meksykańska Kanapka śniadaniowa z jajkami, chrupiącą wieprzowiną i fasolą), oraz Jaja Meksykańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Podgrzać 1 Łyżkę. olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać fasolę pinto i grubo zacierem ziemniaczanym lub widelcem.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem. Trzymaj ciepło.
Tymczasem podgrzej 1/2 łyżki. olej w nieprzywierającej, 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodaj 1 tortillę i gotuj przez 1 minutę na stronę, aż ogrzejesz się i będziesz giętki.
Przełożyć na wyłożoną folią blachę do pieczenia.
Rozłóż jedną czwartą mieszanki fasoli na wierzchu tortilli; ogrzać w piekarniku 121°. Powtórz z pozostałymi tortillami i mieszaniną fasoli, dodając kolejną 1/2 łyżki. olej do patelni w razie potrzeby.
Dodaj 1/2 Łyżki. olej na patelni, a następnie dodać 4 jajka. Gotuj według własnych upodobań.
Na każdą z 2 tortilli przełożyć 2 jajka, doprawić solą i pieprzem, na wierzch posypać pokrojonym w kostkę pomidorem. Gotować i podawać 4 więcej jaj w ten sam sposób.
Tortille podawać z salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Adelsheim Pinot Noir (pół butelki) z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)]()
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.