Meksykańskie Gorące Taniec Spuds
Meksykańskie gorące Spuds taneczne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,77 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 39g białka, oraz 19g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sosu pomidorowego, chili w proszku, ziemniaki russet, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Meksykański Kapelusz Taniec Spuds, Square Dance Punch, oraz Dunkadelic Big Dance Honey BBQ Wings.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem. Gotować w kuchence mikrofalowej na pełnej mocy (100%), odwracając raz, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, 15 do 20 minut. Lub piec w konwencjonalnym piekarniku na 400 do miękkości po przekłuciu, o 45 do 55 protokół.
Tymczasem, w 10-do 12-calowej patelni nonstick na dużym ogniu, wymieszać wołowinę, aż pokruszone i lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać chili w proszku do wołowiny i wymieszać około 1 minuty.
Dodaj sos pomidorowy i salsę. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, do mieszania smaków, o 5 protokół.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż. Wymieszać mięso równo na pokrojoną stronę każdej połowy ziemniaka, a na wierzchu równo z serem, pomidorem, cebulą i oliwkami.
Dodać sól i pieprz do smaku.