Meksykańskie Ciasto Czekoladowe

Meksykańskie Ciasto Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj meksykańskiego ciasta czekoladowego. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 27 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz masło, betty devil ' s Food Cake mix, cukier puder, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 11%. Spróbuj Meksykańskie Ciasto Czekoladowe, Meksykańskie Ciasto Czekoladowe, oraz Meksykańskie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni. Dodać ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu-z wyjątkiem dodać cynamon do ciasta mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W 2-ćwiartowym ciężkim rondlu rozgrzać cukier granulowany na średnim ogniu od 6 do 8 minut, stale mieszając drewnianą łyżką i uważnie obserwując, aż cukier zacznie się topić. Gdy cukier zaczyna się topić, mieszaj drewnianą łyżką, aż cukier stopi się i stanie się złoty. (Cukier staje się bardzo gorący i może stopić plastikową łyżkę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wyjmij z ognia; ostrożnie wymieszaj masło i 1 łyżkę mleka (mieszanina stanie się grudkowata). Powrócić do średnio-niskiego ciepła, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka. Fajne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MlekoMleko
6
Dodać cukier puder do mieszaniny karmelu; ubić mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
7
Dodaj 3 łyżki mleka, mieszając, aż lukier będzie błyszczący i nadaje się do smarowania. Jeśli to konieczne, dodaj do 1 łyżki więcej mleka, 1 łyżeczkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MlekoMleko
8
Rozłóż lukier na torcie. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn