Meksykański Sos Czekoladowy
Meksykański sos czekoladowy to bezglutenowe i wegetariańskie SOS. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, śmietana do ubijania, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Meksykański Sos Czekoladowy, Grillowane banany z meksykańskim sosem czekoladowym, oraz Tempura w stylu meksykańskim z sosem Chili czekoladowym.
Instrukcje
Gotować pierwsze 6 składników w małym rondlu na małym ogniu, ubijając od czasu do czasu, 3 do 4 minut lub aż mieszanina jest gładka i czekolada topi.
Ubij na maśle do rozpuszczenia.