Przepis Mexican Gazpacho Shrimp Cocktail jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 121 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.45 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Lato. Jeśli masz kolendrę, starą mieszankę przypraw el fajita), Stary SOS el enchilada i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany koktajl krewetkowy z żółtą salsą Gazpacho, Koktajl Z Krewetek Meksykańskich, oraz Koktajl Z Krewetek Meksykańskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj sos enchilada, mieszankę przypraw i sok z limonki z trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Złóż pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 2 godziny, mieszając raz, do mieszania smaków.
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.