Meksykańska rosół jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mieszanki przypraw taco, mielony pieprz, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Meksykańska Zupa Z Kurczaka, Meksykańska Zupa Z Kurczaka, oraz Kurczak meksykański-całe 30.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ułożyć piersi z kurczaka na blasze do pieczenia i posypać 1 łyżką mieszanki przypraw taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
Pierś Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Piec przez 30 do 35 minut, ostudzić i rozdrobnić lub pokroić w paski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Podczas gotowania kurczaka, rozgrzać olej w garnku i gotować cebulę i seler do miękkości. Wymieszać w wodzie i bulionie z kurczaka. Doprawić kminkiem, czarnym pieprzem i pozostałą mieszanką przypraw taco. Dusić przez 30 minut dla smaków do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
Rosół Z Kurczaka
Pieprz Czarny
Cały Kurczak
Seler
Cebula
Kminek
Woda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodać pomidory, kolendra i kurczak, gotować na wolnym ogniu przez 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Pomidor
Cały Kurczak
6
Podawać na gorąco z awokado, rozdrobnionym serem i pokruszonymi chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.