Meksykańska Zapiekanka ryżowo-serowa

Meksykańska Zapiekanka ryżowo-serowa
Meksykańska Zapiekanka ryżowo-serowa to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 297 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz meksykański ryż, sól, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jeden Garnek Meksykańska Zapiekanka Ryżowa, Meksykańska Zapiekanka Ryżowa, oraz Meksykańska Zapiekanka Ryżowa.

Instrukcje

1
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
2
Połącz gorący ugotowany ryż, 1 1/2 szklanki rozdrobnionego sera i następne 4 składniki w dużej misce; mieszaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przenieść przyprawione mieszanki ryżu do wysmarowanej 13" x 9 " naczynia do pieczenia; posypać pozostałą 1/2 szklanki sera i papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec, Odkryte, w 350 przez 25 do 30 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W57 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn