Meksykańska Zapiekanka ryżowo-serowa
Meksykańska Zapiekanka ryżowo-serowa to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 297 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz meksykański ryż, sól, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jeden Garnek Meksykańska Zapiekanka Ryżowa, Meksykańska Zapiekanka Ryżowa, oraz Meksykańska Zapiekanka Ryżowa.
Instrukcje
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Połącz gorący ugotowany ryż, 1 1/2 szklanki rozdrobnionego sera i następne 4 składniki w dużej misce; mieszaj, aż się połączą.
Przenieść przyprawione mieszanki ryżu do wysmarowanej 13" x 9 " naczynia do pieczenia; posypać pozostałą 1/2 szklanki sera i papryki.
Piec, Odkryte, w 350 przez 25 do 30 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.