Meksykańska Slaw
Meksykańska Slaw wymaga około 15 minut od początku do końca. Na 33 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, jicama, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Meksykańska Slaw, Mexican Cole Slaw, oraz Mexican Style Slaw.
Instrukcje
W dużej misce ubij razem oliwę z oliwek i 6 kolejnych składników.
Dodać pokrojoną kapustę i pozostałe składniki, i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić mieszankę slaw co najmniej 4 godziny.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.