Meksykańska Sałatka z krewetkami i awokado z chipsami Tortilla
Meksykańska Sałatka z krewetkami i awokado z chipsami Tortilla to bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Ten przepis służy 30. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, kolendra, ogórek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Koktajl z krewetek meksykańskich i pieczone chipsy Tortilla z mąki, Posiekana Sałatka z chipsami Tortilla i sosem z awokado, oraz Meksykańska Sałatka Tofu Tortilla z awokado.
Instrukcje
1
Doprowadzić rondel osolonej wody do wrzenia. Napełnij miskę lodowatą wodą. Blansz krewetki tylko do Białego w całym, 3 minuty.
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.