Meksykańska Sałatka Obiadowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj meksykańskiej sałatki obiadowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 711 kalorii. Na 3,88 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz dodatki: pomidor, pasteryzowany ser pasteryzowany Velveeta, mieszanka przyprawowa taco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Meksykańska Kolacja, Meksykańska Kolacja Z Indykiem, oraz Meksykańska Patelnia Ze Spaghetti.
Instrukcje
Gotować mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni, mieszając, aż wołowina się kruszy i nie jest już różowy.
Drenaż. Wymieszać pomidory, mieszankę przypraw i 3/4 szklanki wody; gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż płyn odparuje.
Wymieszać z fasolą pinto i serem; gotować, aż ser się rozpuści.
Podawać na rozdrobnionej sałacie w skorupkach sałatki tortilla z pożądanymi dodatkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.