Meksykańska Kasza Serowa
Meksykańska kasza z serem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Jeśli masz ząbki czosnku, paprykę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Suflet Z Kaszy Meksykańskiej, Kotlet cielęcy myśliwski z kaszą z sera Południowego: Jaegerschnitzel z kaszą z sera Południowego, oraz Pierś indyka nadziewana chorizo z kaszą meksykańską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kaszę ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszać produkt serowy do rozpuszczenia. Wymieszać mleko i jajka; wymieszać z kaszą.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę i dalej 3 składniki, i smażyć do miękkości. Mieszaj mieszankę cebuli, 1 szklanka rozdrobnionego sera i zmielonej czerwonej papryki na mieszankę kaszy.
Wlać do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Piec w 350 przez 30 minut; posypać Pozostałe 1 1/2 szklanki posiekanego sera, i piec 5 do 10 więcej minut lub aż ser topi.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy pasteryzowanego sera Velveeta preparowanego.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.