Meksykańska czekolada i placki daktylowe
Meksykańska czekolada i placki daktylowe mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 187 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka mąki uniwersalnej, ekstraktu waniliowego, cukru granulowanego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Meksykańska czekolada i placki daktylowe, Buñuelos (Placki Meksykańskie), oraz Meksykańskie placki marchewkowe z boczkiem i jajkiem na # Brunchweek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Mąkę, proszek do pieczenia, skórkę mandarynki, sól, daktyle i czekoladę ubić w misce.
W innej misce wymieszać ricottę, jajka, cukier granulowany i wanilię.
Wymieszać w mieszaninie mąki, aby utworzyć grube ciasto.
W dużym rondlu o ciężkim dnie wlać wystarczającą ilość oleju, aby napełnić patelnię około jednej trzeciej drogi.
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia włożony do oleju osiągnie 350 stopni F. (Jeśli nie masz termometru, kostka chleba zbrązowieje w ciągu około 4 minut.)
Pracując partiami, delikatnie upuść łyżkę ciasta w oleju i smaż, od czasu do czasu obracając, aż będzie głęboki złoty kolor, około 3 minut na partię.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe do osuszenia.
Obficie obsypać cukrem pudrem i podawać z meksykańską gorącą czekoladą.