Meksykańskie Ciasto Czekoladowe
Przepis meksykańska czekolada Shortbread może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina. Ten deser ma 145 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, kakao w proszku, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Meksykańskie Ciastka Z Gorącą Czekoladą, Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe, oraz Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe-Czekoladowe Zanurzone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 9-calowa kwadratowa metalowa patelnia do pieczenia, a następnie linia z pergaminem, pozostawiając zwis na wszystkich 4 stronach. Pulse mąki, migdały, kakao w proszku, cynamon, sól i cayenne, Jeśli za pomocą, w maszynce, aż migdały są drobno zmielone.
Ubij masło i cukier granulowany w dużej misce z mikserem, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż tylko połączone (ciasto będzie kruche). Wciśnij ciasto na dno przygotowanej patelni(możesz przykryć ciasto folią i użyć DNA miarki do wyrównania).
Nakłuj ciasto widelcem, a następnie użyj ostrego noża, aby pociąć je na 18 pasków. Wierzch z migdałami, lekko je wciskając.
Posypać cukrem surowym. Przechowywać w lodówce, aż ciasto jest twarde, o 10 protokół.
Piec, aż kruche ciasto jest lekko dmuchane i jędrne, 30 do 35 protokół.
Wyjąć patelnię z piekarnika i natychmiast odtworzyć paski nożem; całkowicie schłodzić na patelni na stojaku. Podnieś pergamin, aby usunąć kruche pieczywo z patelni, a następnie rozdziel na pręty. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."