Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Meksykańskie Owoce morza koktajl spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.83 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 216 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka grudek kraba, cebula, ketchup, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Przynosi ci to Epikurious. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykański Koktajl Z Owoców Morza, Koktajl Z Owoców Morza, oraz Sos Koktajlowy Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem sok Clamato, ketchup, sok z limonki, ostry sos, sól, cebula, i kolendra w dużej misce, następnie delikatnie wymieszać awokado, mięso krabowe, i krewetki. Łyżka do 6-lub 8-uncji szklanek lub filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Crabmeat
1 Suszony Pieprz Arbol
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.