Meksykańska zupa wołowo-Hominowa

Meksykańska zupa z wołowiny i Hominy może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 3,57 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 266 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Mieszanka śmietany, pomidory w puszkach, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wołowina Puchero (Gulasz Meksykański Z Hominem I Warzywami), Meksykańska Zupa Z Kurczaka-Hominy, oraz Po prostu dodaj wodę meksykańska zupa z kurczaka i Hominy.
Instrukcje
W przykrytej patelni 8-do 10-quart na dużym ogniu, przynieś wołowinę, cebulę, czosnek i 1/2 szklanki wody do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkrywać i gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż soki odparują i mięso jest rumiane, 10 do 20 minut.
Dodaj chili w proszku (użyj większej ilości dla bardziej pikantnego smaku) i kminek; mieszaj do pachnącego, około 30 sekund, następnie dodaj bulion i pomidory, w tym sok. Przykryć i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie prawie miękkie do ugryzienia, o 1 godzinę.
W międzyczasie pokroić skórkę z squasha i pokroić mięso w kostkę 3/4 cala. Opłukać seler i pokroić po przekątnej 1/4 cala grubości.
Dodaj squash, seler, i zielone chili; przykryć i wrócić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż squash i wołowina są miękkie po przekłuciu, o 15 minut dłużej. Wymieszaj hominy i wróć do wrzenia. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Podawać zupę z patelni, lub wlać do turen. Umieść śmietanę i kolendrę w miseczkach i dodaj do smaku.