Meksykańska Tostada
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Meksykańska Tostada może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 611 kalorii, 27g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.84 za porcję. 333 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Mieszanka sałaty lodowej, queso fresco i / lub sera cotija, tortille kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 88%. Podobne przepisy to Meksykańska Tostada, Tostada, oraz Śniadanie Tostada.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Adelsheim Pinot Noir (pół butelki). Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)]()
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.