Meksykańska Sałatka Jęczmienna Z Czarną Fasolą I Kukurydzą
Meksykańska Sałatka jęczmienna z czarną fasolą i kukurydzą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 286 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, kukurydzę pełnoziarnistą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Pomiń ryż i spróbuj Quinoa-meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą i kukurydzą, Crock-Pot Mexican Shredded Chicken with Black Beans & Corn, oraz Sałatka Z Czarnej Fasoli, Kukurydzy I Jęczmienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować wodę i sól.
Dodaj jęczmień; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Dodać kukurydzę (nie mieszać), przykryć i gotować 5 minut lub aż jęczmień będzie miękki.
Zdjąć z ognia i odstawić, pokryte, 5 minut.
Przenieść mieszaninę jęczmienia do dużej miski.
Dodać fasolę i nast.6 składników, delikatnie wymieszać.
Liście sałaty umieścić na 5 talerzach sałat; łyżka ciepłej mieszanki na liściach sałaty.
Każdą porcję posypać serem.