Meksykańska Sałatka Jęczmienna Z Czarną Fasolą I Kukurydzą
Meksykańska Sałatka jęczmienna z czarną fasolą i kukurydzą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 286 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, kukurydzę pełnoziarnistą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Pomiń ryż i spróbuj Quinoa-meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą i kukurydzą, Crock-Pot Mexican Shredded Chicken with Black Beans & Corn, oraz Sałatka Z Czarnej Fasoli, Kukurydzy I Jęczmienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu zagotować wodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj jęczmień; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
3
Dodać kukurydzę (nie mieszać), przykryć i gotować 5 minut lub aż jęczmień będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.