Meksykańska Pikantna Sałatka Z Fasoli

Meksykańska Pikantna Sałatka Z Fasoli
Meksykańska pikantna sałatka z fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 323 kalorie, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz ocet winny, sól, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Pikantna Meksykańska Zupa Z Czerwonej Fasoli, oraz Zupa z czarnej fasoli i kukurydzy + pikantne Meksykańskie trzy serowe Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz fasolę, paprykę, mrożoną kukurydzę i czerwoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Kukurydza MrożonaKukurydza Mrożona
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W małej misce ubij razem oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina, sok z limonki, sok z cytryny, granulowany słodzik SPLENDA®, sól, czosnek, kolendrę, kminek i czarny pieprz. Doprawić do smaku ostrym sosem i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Ostry SosOstry Sos
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SłodzikSłodzik
KolendraKolendra
SplendaSplenda
CzosnekCzosnek
KminekKminek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać oliwę z oliwek dressing na warzywa; dobrze wymieszać. Dokładnie schłodzić i podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek

Składniki

4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.czarna fasola, opłukana i osuszonaczarna fasola, opłukana i osuszona4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola cannellini, odsączona i opłukanafasola cannellini, odsączona i opłukana4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola po odsączeniufasola po odsączeniu1Batoniki toffi Heath1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet mrożone ziarna kukurydzypakiet mrożone ziarna kukurydzy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychrozgnieciony czosnekrozgnieciony czosnek1zielona papryka, posiekanazielona papryka, posiekana13 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakminek mielonykminek mielony13 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju12 łyżeczki czosnku w proszkukrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży sok z limonkiświeży sok z limonki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSplenda® No Calorie słodzik, granulowanySplenda® No Calorie słodzik, granulowany1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1dashSOS ostra paprykaSOS ostra papryka1czerwona papryka, posiekanaczerwona papryka, posiekana1czerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa12 łyżeczki czosnku w proszkusól do obramowania szkłasól do obramowania szkła

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn