Meksykańska Norka Czekoladowa Żółwia

Meksykańska Norka Czekoladowa Żółwia
Mexican Turtle Chocolate Mink to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 7G białka, oraz 44g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, cukier, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Meksykańska Norka Czekoladowa Żółwia, Czekoladowa Norka, oraz Czekoladowe Ciasto Z Żółwiami.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. masło 2 miski bezpieczne dla piekarnika lub ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Czekoladę i masło rozpuścić w ciężkim rondlu na bardzo małym ogniu, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wyjąć miskę z ognia i ostudzić, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ubić żółtko, sól i zmielony cynamon do połączenia. Ubij białko w misce mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż utrzyma miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając i nadal bić, aż biały po prostu trzyma sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Ubij około jednej czwartej białego do mieszaniny czekolady, aby rozjaśnić, a następnie złóż Pozostałe białe delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Dziel ciasto między miseczkami lub ramekinami. Przykryć każdą miskę małymi kwadratami folii i mocno zacisnąć folię wokół krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Umieść naczynie do pieczenia w piekarniku i wlej gorącą wodę (najłatwiej z czajnikiem) do naczynia. Ostrożnie umieść ramekiny w naczyniu do pieczenia. Upewnij się, że folia jest nad wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Piec, aż budynie są ustawione, o 30 protokół. Desery będą lekko lepkie w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Przenieść miski do stojaka i chłodne budynie, odkryte, około 1 godziny. Tuż przed podaniem, unmold puddings do serwowania miski lub na talerzu. Po pierwsze, unmold desery biorąc nóż i uruchamiając go wzdłuż krawędzi ramekin. Po drugie, umieść ramekiny w misce z gorącą wodą na około 15 sekund. Obróć ramekin do góry nogami i dotknij dołu. Do każdej porcji budyniu dodać 2 łyżki stołowe cajeta i 2 łyżki posiekanych orzechów pekan, które zostały opiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn