Medley of summer fruits to bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz wino deserowe, różowy szampan, truskawka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako napój. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sernik bombe z letnimi owocami, Letnie Owoce Z Ganache Tahini, oraz Róg obfitości letnich owoców (tłum.).
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotuj dwa wina, cukier i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Na środku małego kawałka muślinu umieścić miętę i bazylię i zawiązać sznurkiem, aby zrobić torebkę, a następnie dodać do patelni kilkoma zwojami świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Zdjąć z ognia i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej.
4
Usuń worek muślinowy, dodaj maliny i kulki melona. Schłodzić przez co najmniej 4 godziny.