Medaliony wieprzowe z musztardą w sosie z czerwonego wina

Medaliony wieprzowe z musztardą w sosie z czerwonego wina
Medaliony wieprzowe z musztardą w sosie z czerwonego wina to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bułkę tartą z chleba, sól, oliwa z oliwek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przepis na pieczeń wieprzową w musztardzie z szalotką i sosem winnym, Medaliony wieprzowe z sosem Figowo-Porto, oraz Medaliony wieprzowe w sosie musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Polędwiczki wieprzowe pokroić w poprzek na medaliony o szerokości 1 1/2 cala, następnie lekko pobić młotkiem mięsnym do grubości 3/4 cala; posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
PieprzPieprz
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
3
Połączyć bułkę tartą, grubo zmielone nasiona gorczycy, całe nasiona gorczycy, i sól w naczyniu ciasto lub szerokiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Bułka TartaBułka Tarta
NasionaNasiona
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
W średniej misce ubij białka i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Wieprzowinę zanurzyć w mieszaninie białek jaj; płaszcz z mieszaniną nasion gorczycy po obu stronach; i umieścić na obramowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
MusztardaMusztarda
WieprzowinaWieprzowina
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
W ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Pracując partiami, gotować wieprzowinę do brązowego, około 1 1/2 minuty na stronę, dodając więcej oleju do patelni, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przenieś do blachy do pieczenia; piecz do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego do rejestrów mięsa 140 ° F, około 10 minut (mięso będzie nadal gotować, gdy odpoczywa).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
9
Przełożyć wieprzowinę na duży talerz; odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
10
Podawać z sosem z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn