Medaliony wieprzowe z czerwoną papryką i karczochami
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 181 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, oliwę z oliwek, przetartą szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pięcioramienne medaliony wieprzowe z kumkwatem i papryką, Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, oraz Kurczak z papryką i karczochami.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Posypać wieprzowinę włoską przyprawą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Pieprz
Wieprzowina
Sól
3
Dodać wieprzowinę i gotować 1 minutę z każdej strony lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj paprykę do patelni; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Połącz bulion, pastę pomidorową, tymianek i szałwię, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Bulion
Tymianek
Szałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Powrót wieprzowiny na patelnię, i dodać mieszankę bulionu i karczochy serca. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 8 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy Serca
Bulion
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Wyjąć wieprzowinę z patelni i ogrzać. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje. Łyżka mieszanki karczoch nad wieprzowiną.