Medaliony wieprzowe z chutneyem Nektarynowo-żurawinowym

Medaliony wieprzowe z chutneyem Nektarynowo-żurawinowym mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,46 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka octu balsamicznego, pieprz, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać nektarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto z nektaryną i jagodami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z chutneyem Nektarynowo-żurawinowym, Medaliony wieprzowe z orzechami pekan z pikantnym brzoskwiniowym Chutney, oraz Medaliony Wieprzowe Żurawinowe.
Instrukcje
Aby przygotować chutney, rozpuść 1 łyżeczkę masła w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 4 protokół lub do miękkości.
Dodać nektarynkę, żurawinę i ocet; gotować 3 minuty lub aż nektarynka będzie miękka.
Wyjąć z ognia; wymieszać 1/4 łyżeczki soli, cynamonu, goździków i pozostałe 2 łyżeczki masła.
Aby przygotować wieprzowinę, pokrój wieprzowinę w poprzek na 8 (1-calowe) plastry.
Umieść każdy kawałek między 2 arkusze folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Posypać wieprzowinę równomiernie 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać wieprzowinę z chutney.