Medaliony Wieprzowe Nadziewane Owocami

Medaliony Wieprzowe Nadziewane Owocami
Medaliony wieprzowe nadziewane owocami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 825 kalorii. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka musztardy dijon, masło, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe faszerowane, Medaliony Wieprzowe, oraz Medaliony Wieprzowe Z Grzybami.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1/4 szklanki soli w 1 szklance zimnej wody w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać medaliony wieprzowe, przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Medaliony WieprzoweMedaliony Wieprzowe
3
W międzyczasie rozłóż ciasto na talerzu i kuchence mikrofalowej, aż lekko wyschnie, 1 do 2 minut. Pokroić duże kawałki owoców lub orzechów, a następnie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
4
Wymieszać masło, musztarda, sos Worcestershire, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz do smaku w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wymieszać w suszonych owocach i przechowywać w lodówce do firmy, o 30 protokół.
6
Odcedzić wieprzowinę i osuszyć. Włóż nóż do parowania do zakrzywionej strony każdego medalionu, aby utworzyć małą kieszeń na środku. Otwórz kieszeń nożem lub opuszkiem palca i włóż do środka łyżki nadzienia z ciasta owocowego. Zabezpiecz każde otwarcie wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wieprzowinę doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na dużym ogniu, następnie dodać wieprzowinę i gotować, aż złoty kolor, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Przenieść do naczynia do pieczenia i piec aż gotowane przez, o 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Wytrzyj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Dodać sherry, następnie powrócić do średniego ciepła, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć o około połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
12
Dodać śmietanę i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
13
Wyjąć wykałaczki i pokroić medaliony wieprzowe na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Medaliony WieprzoweMedaliony Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
14
Podawać ze szpinakiem, w razie potrzeby, i skropić sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
15
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn