Medaliony mamy z wołowiny
Medaliony mamy z wołowiny to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 947 kalorii, 51g białka, oraz 80 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz bazę wołowiny, polędwicę wołową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Medaliony Wołowe Barwione W Porto, Medaliony wołowe z sosem koniakowym, oraz Medaliony wołowe z boczkiem i smalcem.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować plastry wołowiny na maśle, aż rumiane całkowicie, o 5 minut na stronie.
Usuń plastry wołowiny na talerz, zastrzegając masło i kapie na patelni.
Podsmażyć grzyby i cebulę w mieszaninie masła, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 7 minut. Popchnij warzywa do krawędzi patelni.
Wymieszać czerwone Wino i Beef baste do mieszaniny masła na patelni; gotować i mieszać, dodając więcej bazy wołowiny w razie potrzeby, aż sos jest zagęszczony, 7 do 10 protokół.
Ułóż plastry wołowiny w sosie. Każdy plasterek wołowiny przełożyć plasterkiem szynki. Szynkę udekorować serem Monterey Jack. Umieścić pokrywkę na patelni i gotować, aż ser topi się, o 5 protokół.
Wyjmij medaliony na talerz. Łyżka sosu i warzyw nad medalionami.