Meat Lite: Penne z boczkiem i surowym sosem pomidorowym
Meat Lite: Penne z boczkiem i surowym sosem pomidorowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 811 kalorii, 30g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, liście bazylii, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Meat Lite: SOS Bekonowy Chipotle Slather, Meat Lite: Brussels, Beemster, And Bacon Gratin, oraz Meat Lite: Sałatka Z Czerwonych Winogron, Boczku I Pistacji Z Szalotką S dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Za pomocą moździerza i tłuczku lub tylnej części noża zmiel czosnek, sól i płatki czerwonej papryki na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Połącz pastę, pomidor z sokami, liśćmi bazylii, oliwą z oliwek, octem i solą w mieszance i przykryj. Odstawić na trzy godziny lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Włożyć duży garnek z wodą, aby się zagotować, a podczas oczekiwania smażyć boczek na średnim ogniu, aż tłuszcz zostanie wytopiony, a kawałki będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wyjąć i zarezerwować kawałki boczku i odsączyć wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać szalotki do tłuszczu boczku i smażyć, aż szalotki zmiękną. Do tej pory woda się zagotowała i będziesz gotować makaron i szalotki w tym samym czasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
6
Odcedzić makaron, gdy jest al dente, rezerwując 1/4 szklanki skrobiowego płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
7
Dodaj makaron i zarezerwowaną wodę do patelni i wymieszaj, usuwając ugotowane na kawałkach od spodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj zarezerwowany boczek i surowy sos pomidorowy, mieszając, aby połączyć. Gotować, aż sos będzie ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego