Mean Green Turkey Machine

Mean Green Turkey Machine
Mean Green Turkey Machine może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 954 kalorie, 112g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 5,03 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 55 minut. Jeśli masz szalotki, płatki pieprzu, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona Sałatka Maszynowa, Green Machine Smoothie, oraz Zielona Maszyna Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Opłucz indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Dodaj solankę do dużego pojemnika lub zamykanej plastikowej torby i zanurz indyka. Przechowywać w lodówce przez 8 do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
4
Spłucz i osusz indyka. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. doprawić indyka do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. Przygotuj paprykę, układając je pod niskim brojlerem, aż poczernieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Umieścić je w dużej misce i przykryć folią, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Usunąć skórę, łodygi i nasiona (nie spłukiwać pod wodą) i pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
W średnim saute patelni na średnim ogniu, dodać olej rzepakowy i gdy gorące, dodać pokrojoną w kostkę paprykę i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj, czosnek, kminek, posiekana kolendra i szalotki. Gotować przez 2 do 3 minut i doprawić odrobiną soli i pieprzu, do smaku. Wymieszać skórkę i sok z 1 limonki, a następnie schłodzić 1/4 szklanki tequili.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TequilaTequila
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
9
Wyjąć z ognia, przenieść na płytę, równomiernie rozprowadzając i pozostawić do ostygnięcia.
10
Ostrożnie Uruchom rękę pod skórą piersi indyka, tworząc kieszeń od szyi do dna piersi po obu stronach. Stań indyka w dużej misce lub pojemniku na 8 filiżanek, aby pomóc w utrzymaniu indyka w pozycji pionowej. Delikatnie wsadź połowę mieszanki pieprzu do każdej kieszeni skóry, połóż ptaka na plecach, a nawet wypuść farsz pieprzowy. Przyciąć dodatkowy tłuszcz z ciała i schować skrzydła z tyłu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Włożyć cebulę, 1/2 pęczka kolendry i pokrojone połówki limonki do jamy i ułożyć na stojaku do pieczenia w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
12
Piecz, aż temperatura wewnętrzna rejestruje 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 15 do 20 minut na Funt, około 3 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
13
Wyjmij indyka z piekarnika na deskę do krojenia. Namiot z folią aluminiową i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Podczas gdy Indyk odpoczywa, odtłuścić tłuszcz z górnej części kapiącej patelni i podgrzać na średnim ogniu. Zeskrobać kawałki z dna i dodać bulion z kurczaka. Zmniejsz na 8 minut, a następnie obniż ogień i dodaj pół na pół i pozostałą tequilę. Zmniejszyć na 5 minut i dostosować przyprawy z solą i pieprzem, do smaku. Odcedzić i utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
TequilaTequila
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Pokrój indyka, ułóż na półmisku i podawaj z au jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Au JusAu Jus
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSyrop z agawySyrop z agawy1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki1porcja startego parmezanupieprz czarnypieprz czarny1porcja startego parmezanu8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane liście kolendry (ok. 1 pęczek), plus 1/2 pęczka, całe liścieposiekane liście kolendry (ok. 1 pęczek), plus 1/2 pęczka, całe liście1porcja startego parmezanuposiekany czosnekposiekany czosnek6goździkiczosnek goya®czosnek goya®1porcja startego parmezanukminek mielonykminek mielony791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepół na półpół na pół1( bakłażany)W rondlu na dużym ogniu dodaj 2 szklanki wody i pozostałe składniki. Mieszaj, aż sól całkowicie się rozpuści. Dodać pozostałe 2 szklanki wody i pozostawić solankę do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed użyciemW rondlu na dużym ogniu dodaj 2 szklanki wody i pozostałe składniki. Mieszaj, aż sól całkowicie się rozpuści. Dodać pozostałe 2 szklanki wody i pozostawić solankę do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed użyciem1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1porcja startego parmezanusól koszerna, plus więcej do przyprawsól koszerna, plus więcej do przypraw2limonki, 1 Skórka i sok, 1 pokrój w 1/2limonki, 1 Skórka i sok, 1 pokrój w 1/21cebula, obrana i poćwiartowanacebula, obrana i poćwiartowana1porcja startego parmezanuświeżo popękany czarny pieprz, plus więcej do przyprawświeżo popękany czarny pieprz, plus więcej do przypraw4largespapryka pasillapapryka pasilla1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszalotki pokrojone w plasterki (ok. 2 pęczki)szalotki pokrojone w plasterki (ok. 2 pęczki)2papryka serranopapryka serrano1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetequila, podzielonatequila, podzielona5kilogramyTurcjaTurcja9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn