Maślanka Slaw

Maślanka Slaw
Maślanka Slaw może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 52 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz wstrząśnięty maślankę, śmietanę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Maślanka Slaw, Kremowa Maślanka Cole Slaw, oraz Maślanka I Zioło Cole Slaw są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wrzucić kapustę, radicchio, czerwona cebula, i szczypiorek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
KapustaKapusta
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W osobnej misce wymieszać maślankę, śmietanę, miód, musztardę Dijon, ocet, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
MaślankaMaślanka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
OcetOcet
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać sos do mieszanki kapusty i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
4
Niech marynować w lodówce na godzinę przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn