Maślanka Pomarańczowa

Maślanka Pomarańczowa
Orange Buttercream może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 38 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soku pomarańczowego, twarogu, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Tort Szyfonowy pomarańczowy z migdałowo-pomarańczowym włoskim masłem bezowym, Świeże Pomarańczowe Babeczki Z Lukrem Pomarańczowym, oraz Lukier Maślany Pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą kremowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Stopniowo dodawać cukier puder na przemian z 1 łyżką. mleko i sok pomarańczowy, bijąc z małą prędkością, aż do wymieszania i gładkości po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MlekoMleko
3
W razie potrzeby ubij pozostałe 1 łyżkę. mleko, 1 łyżeczka. w czasie, aż do pożądanej konsystencji. Ubić barwnikiem spożywczym, aż do wymieszania, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
MlekoMleko

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn