Maślanka Pomarańczowa
Orange Buttercream może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 38 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soku pomarańczowego, twarogu, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Tort Szyfonowy pomarańczowy z migdałowo-pomarańczowym włoskim masłem bezowym, Świeże Pomarańczowe Babeczki Z Lukrem Pomarańczowym, oraz Lukier Maślany Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą kremowe.
Stopniowo dodawać cukier puder na przemian z 1 łyżką. mleko i sok pomarańczowy, bijąc z małą prędkością, aż do wymieszania i gładkości po każdym dodaniu.
W razie potrzeby ubij pozostałe 1 łyżkę. mleko, 1 łyżeczka. w czasie, aż do pożądanej konsystencji. Ubić barwnikiem spożywczym, aż do wymieszania, w razie potrzeby.