Maślane Puree Ziemniaczane

Maślane Puree Ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj maślanych puree ziemniaczanego. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 238 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu z kurczaka, masło, ziemniaki Yukon gold i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Champ (maślane Puree z szalotki), Wegańskie" maślane " puree Unpotatenes, oraz Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki obrać, pokroić w ósemki i od razu włożyć do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj wodę do pokrycia ziemniaków przez co najmniej 2 cale i soli dobrze (woda powinna smakować jak woda morska).Doprowadzić ziemniaki do wrzenia na dużym ogniu. Po zagotowaniu zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż ziemniaki są całkowicie miękkie i po prostu zaczynają się rozpadać, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
3
Odcedzić ziemniaki w dużym durszlaku i pozostawić do wyschnięcia bez przeszkód przez około 5 minut. W międzyczasie rozgrzać bulion i masło na średnim ogniu w garnku używanym do gotowania ziemniaków, aż mieszanina będzie gorąca i roztopi się masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
4
Zdjąć z ognia i doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem i, jeśli to konieczne, solą.Ugotowane ziemniaki przełożyć przez ricer do mieszanki bulionowej. Złóż razem, uważając, aby nie przepracować ziemniaków, aż do równomiernego połączenia i gładkości. Posmakuj ziemniaków i, jeśli to konieczne, dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
PrzyprawyPrzyprawy
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn