Maślane Placki Z Krabem

Maślane Placki Z Krabem
Maślane placki krabowe wymagają ok. 52 minuty od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 857 kalorii, 22g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka średnio wytrawnego sherry, ciasta francuskiego, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dip maślany z kraba i karczocha, Maślane Ukąszenia Krabów, oraz Maślany Krab Quiche.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F ze stojakiem w pozycji środkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim garnku na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać cebulę i grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
4
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Posypać mąką i gotować, ciągle mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Dodaj mleko, sok z małży i sherry. Doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MałżySok Z Małży
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
MlekoMleko
7
Dodać mięso krabowe i groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
GrochGroch
8
Wyjąć z ognia i przenieść do lodówki do ostygnięcia.
9
W międzyczasie rozłóż arkusze ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
10
Umieść 4 (8-uncji) miski żaroodporne lub duże ramekiny na cieście i wyciąć 4 okręgi nieco większe niż miski (być może trzeba trochę rozwałkować ciasto, aby pomieścić wszystkie miski).
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Umyj koła myciem jajecznym. Odstawić umyć jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
12
Kiedy nadzienie kraba ostygnie, podziel je na 4 miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Obrzeża misek posmarować umyciem jajecznym, ułożyć na każdej z nich okrąg ciasta i zamknąć krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
W cieście wyciąć otwory parowe i wymieszać z mieszanką jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
15
Umieść Miski na blasze do pieczenia i piecz na środkowym stojaku, aż ciasto będzie dmuchane i złociste, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćTwardy
Gotowe W52 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia16
Magazyn