Małże gotowane na parze z kiełbasą i koprem włoskim
Małże gotowane na parze z kiełbasą i koprem włoskim mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 918 kalorii, 45g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, Cebulki kopru włoskiego, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Spróbuj Małże Gotowane Na Parze Z Kiełbasą I Koprem Włoskim, Małże gotowane na parze z koprem włoskim i pomidorem, oraz Małże gotowane na parze z boczkiem, piwem i koprem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. za pomocą widelca, przekłuwaj.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać 1/2 szklanki wina, a następnie 1/2 małży do każdej patelni; transferskillets do piekarnika i pieczenia uncovered5 minut. Ostrożnie wyjmij patelnie z piekarnika; górna każda patelnia z wystarczającą ilością plasterków guette, aby całkowicie pokryć.Powrót patelnie do piekarnika; piec odkryte małże otwarte i kromki chleba zaczynają się brązowo, o 5 minut dłużej (discardany małże, które nie otwierają).
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.