Matka Rzeki Perłowej grillowane ostrygi Bruschetta

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu śródziemnomorskich przepisów,więc wypróbuj ostrygi z grilla Mother Of The Pearl River Bruschettan. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. Działa dobrze jako dość niedrogi hor d ' oeuvre dla Czwartego Lipca. Mieszanka pokrojonego w środek boczku, soli, liści pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 54%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pearl River Blues Berry Farm Blueberry Pudding Cake, Grillowany Copper River Cod, oraz Grillowany pstrąg River Cottage z koprem włoskim.
Instrukcje
Umieść ostrygi na dużej tacy. Dopraw ostrygi równomiernie solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Posyp każdą skorupkę równą ilością pietruszki i zielonej cebuli.
Na grillu z otwartym płomieniem podgrzej węgle lub gaz do średniego lub gorącego. W zależności od grilla istnieją 3 metody uzupełnienia tego dania. Idealnie, boczek powinien siedzieć nad ostrygami, gotując na podwyższonej metalowej siatce, która pozwala tłuszczowi bekonowemu kapać do jamy ostryg. Ostrygi należy umieścić bezpośrednio nad płomieniem.
Jeśli urządzenie z podwyższoną siatką lub półka jest niedostępna, boczek można podnieść za pomocą zmiętej folii aluminiowej, co pozwala na ten sam efekt kapania.
Jeśli folia jest niedostępna, umieść paski boczku wokół krawędzi muszli, aby mogły gotować się oddzielnie od ostryg, jednocześnie wytwarzając kapanie.
Gotuj ostrygi przez 8 do 20 minut. Aby uzyskać najlepsze wyniki, upewnij się, że przynajmniej część tłuszczu z boczku znalazła się w jamie ostryg.
Podawaj jako przystawki zjedzone ze skorupy lub małym widelcem koktajlowym.
Polecane wino: Wino Musujące, Chianti, Verdicchio, Sparkling Rose, Trebbiano
Bruschettan w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym, Chianti i Verdicchio. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Bodegas Naveran Dama Cava z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Jeden z niewielu Vintage Cavas wyprodukowanych w Hiszpanii. Dama jest pełna, ale jasna i rześka. Osiedle Naverán produkuje wysokiej jakości Cavas od 1901 roku. Wszystkie wykonane tu Cavas pochodzą z winnic będących własnością i kontrolowanych przez posiadłość. Dama jest fermentowana w butelce (a la méthode champenoise) i starzona w osadzie przez 24 miesiące.Caves Naveran to producent najwyższej jakości Cava, który wykorzystuje winogrona uprawiane na terenie posiadłości. Naveran Dama to arcydzieło Cava, połączenie Chardonnay, które nadaje Wino i objętość, oraz Parellada, która nadaje pikantny, jasny charakter, który przecina maślaną okrągłość Chardonnay. Miłośnicy szampana będą cieszyć się tym śródziemnomorskim "Farmer' s fizz " z ostrygami, surowym tuńczykiem i sushi. Jego świeża kwasowość uzupełnia również desery owocowe, zwłaszcza brzoskwinie i pokrojone pomarańcze.