Masło Z Soli Morskiej

Masło Z Soli Morskiej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj masła z soli morskiej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 409 kalorii, 1G białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, sól morska, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Masło Orzechowe Sól Morska Ciasteczka, oraz Sól Morska Dynia Masło Kubki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce; wymieszaj trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn